Запрошуємо на каутеризацію волосся

У гонитві за модою дівчата нерідко наважуються на найнеймовірніші експерименти, намагаючись домогтися бажаного образу. При цьому головною жертвою нескінченних дослідів найчастіше стає волосся. Воно щодня піддається сушці, завивці, випрямленню і фарбуванню, в результаті чого воно починає тоншати і втрачає свою колишню красу.

Повернути волоссю життєву енергію, натуральний блиск, а також наситити його корисними елементами можна за допомогою каутеризації.
У чому полягає суть каутеризації волосся:

каутеризація дозволяє повернути волоссю природний блиск і силу незалежно від його вихідного стану. Метою даної процедури є відновлення ослабленого і пошкодженого волосся. Здійснюють її в кілька кроків — глибоке очищення, збагачення поживними речовинами. У процесі каутеризації застосовуються виключно натуральні засоби, тому волосся, в цьому випадку, піддається свого роду біовідновленню.

Після цієї процедури можна надовго забути, що таке сухе і посічене волосся. Революційна технологія дозволяє «запечатати» кутикулу волосся, завдяки чому воно відновлюється і набуває захисту від зовнішніх факторів. Ефект від каутеризації помітний з першого разу. Однак, домогтися відновлення освітленого волосся набагато складніше, так як відбілюючі засоби сильно порушують структуру волосся, спустошуючи його зсередини. Тому, щоб добитися хорошого результату, потрібно набагато більше часу і сил.

При значному пошкодженні волосся каутеризацію здійснюють раз на півтора місяця. При більш гіршому стані курс відновлення триває на протязі місяця, а процедури здійснюються раз на тиждень.

Яких результатів можна домогтися за допомогою каутеризації:

каутеризація дозволяє збагатити волосся поживними речовинами і зміцнити волосяні цибулини, відновлюючи їх зовнішню і внутрішню структуру. Повний курс процедур дозволяє волоссю повністю перетворитися. Воно не тільки стає міцнішим і доглянутим на вигляд, але і набуває надійного захисту від шкідливих зовнішніх факторів. Курс лікування, як правило, включає в себе три максимум шість процедур, що повністю залежить від ступеня пошкодження волосся.

У каутеризації є один єдиний мінус: протягом усього курсу відновлення не можна фарбувати волосся. Пов’язано це з тим, що хімічні компоненти будь-яких фарб нейтралізують ефект процедури, через що біовідновлення виявиться абсолютно марним.

Також варто відзначити, що дана процедура проводиться тільки в салонах і самостійно її проводити не бажано.