КЕРАТИНОВЕ ВИРІВНЮВАННЯ ( Global Keratin)
Статті 10.08.2019

У сучасній гонитві за привабливим і здоровим волоссям незамінним помічником багатьох дівчат став кератин. Засоби на його основі дозволяють відновити пошкоджені пасма, утримати вологу всередині і запобігти січенню. Безпечний склад, відсутність хімічного впливу, довгий результат — все це безперечні переваги популярної процедури, зробити яку пропонує наш салон краси СКАРАБЕЙ.
Кератинове вирівнювання: опис процедури
Перед початком випрямлення волосся ретельно промивається спеціальним шампунем, який відкриває лусочки на поверхні волосся. За рахунок цього молекули кератину проникають глибоко всередину їх структури. Потім волосся поділяють на тонкі прядки, і відступаючи невелику відстань від коренів, на кожну з них наносять засіб з високим вмістом кератину.

Після того, як весь обсяг оброблений, волосся обдуваєтся феном і випрямляється праскою. Цей процес проходить при досить високій температурі, що дозволяє кератину повністю розплавитися і надійно запечататися в пасмах, надаючи їм ідеальну м’якість і дзеркальний блиск.

Global Keratin: переваги і особливості
Кератинове вирівнювання «Глобал Кератин» також називають бразильським. Воно виконується за допомогою професійної продукції американської компанії GKhair (Global keratin) і підходить для будь-якого типу волосся. Ефект видно вже після першого застосування і з кожним наступним разом він посилюється, так як волосся поступово насичується кератином, позбавляючись від пористості і пухнастості. Пасма стають доглянутими і здоровими: при цьому поліпшується не тільки їх естетичний вигляд, але і зміцнюється структура.

Запорука успішного кератинового лікування — застосування професійної косметики і знання основних правил. При грамотному дотриманні техніки процедура триває всього пару годин, а результат після неї зберігається на кілька місяців. Досвідчені майстри, якісний оригінальний матеріал і приємна атмосфера — все це чекає на вас в салоні краси СКАРАБЕЙ. Довіряючи своє волосся нам, ви можете бути впевнені у відмінному результаті!!!