ГОТУЄМОСЯ ДО ПЛЯЖНОГО СЕЗОНУ
Статті 10.05.2014

Кожна жінка мріє бути «королевою пляжу» і впевнено демонструвати найсміливіший купальник, та так, щоб всі відпочиваючі дивилися їй услід і тихо заздрили. Часом гарна фігура, струнке тіло — це вдало підібраний гардероб, але як тільки питання стосується пляжного сезону …. відразу згадуємо, як обіцяли собі після новорічних свят «сісти» на дієту, записатися до спортзалу. Потім це все переносилося на «після Великодніх свят», а потім як зазвичай: скажений ритм роботи, діти,чоловік, магазин…..В загальному причину завжди можна знайти, але ж час не чекає і літо не за горами. Що ж, на щастя, є методи залишити все зайве і опинитися на пляжі володаркою гарної фігури. Навіть в короткі терміни!devushki

Досягнення бажаної стрункості безпосередньо залежить від щільності «апельсинової кірки», від стану м’язової тканини під жировим шаром. Адже зігнавши жир, ви захочете, щоб тіло стало пружним, як у спортсменки, а шкіра — свіжою і гладкою. Не зітхайте, це можливо. Звичайно, якщо правильно вибрати послідовність і поєднання процедур по корекції ваги.

Проблема жіночих форм може бути викликана цілим рядом причин: неправильне харчування, гормональні зміни, зміна способу життя. Це позначає, що усунути цю проблему за допомогою одного чудодійного засобу, будь то дієта, антицелюлітний крем або комплекс вправ неможливо. Наступати на проблему треба одночасно по всіх фронтах.

Саунаsauna

Почніть з відвідин сауни. Гарячий пар розкриє пори, виведе зайву рідину і шлаки з організму, в результаті чого поліпшиться її загальний стан. Шкіра стане пружною і гладкою.

Пілінги, маски та обгортання

obgortanniaПілінг сприяє видаленню ороговілого шару, стимулюючи тим самим процес клітинного оновлення, покращує проникнення в шкіру зволожуючих і живильних засобів, робить її гладкою. Маски вважаються оптимальним допоміжним засобом для очищення, зволоження, живлення, збереження молодості і пружності тіла.

obgorВідмінним помічником є обгортання, до складу яких можуть входити: глина, водорості, грязі, ефірні масла, мед і т.д. Обгортання широко застосовуються для боротьби із зайвими сантиметрами в області талії, стегон, сідниць. За їх допомогою покращують тонус шкіри, борються з підшкірними жировими відкладеннями і целюлітом.

Антицелюлітний масаж

Існує багато методик антицелюлітного масажу.Ефективність впливу ручного антицелюлітного масажу забезпечується поступовим переходом від поверхневих прийомів масажу до більш глубоких.Тим самим відбувається інтенсівний вплив на шар підшкірно-жирової клітковини.

masajПри застосуванні апаратного методу за допомогою спеціальних насадок створюється ефект лімфодренажу, що відновлює нормальний метаболізм в клітинах, тим самим знищуючи умови для утворення целюліту. При цьому відбувається нормалізація і стимуляція системи мікроциркуляції і лімфотоку, що покращує постачання тканин киснем і поживними речовинами, відбувається виведення шлаків і токсинів.Вакуумний масаж ефективно діє на сполучну тканину і підшкірно-жирову клітковину. У результаті відбувається посилення кровотоку в капілярах і зменшення обсягів жирових відкладень, руйнуються целюлітні адепоцити (горбики) і знищується «апельсинова кірка».

Наближається сезон відпусток –а це значить, що пора починати підготовку свого тіла до пляжного сезону. Якщо ти хочеш стати володаркою гарної фігури, необхідно вже зараз починати діяти, аби з гордістю показувати своє тіло в бікіні.

Ми пропонуємо Вам шанс затьмарити всіх на узбережжі!