Гарне волосся
Статті 22.03.2014

ВолоссяМати гарне волосся мріє кожна жінка, і кожна може цьому посприяти. Те що дала природа можна використати з користю, якщо забезпечити грамотний щоденний догляд. Є кілька елементарних правил які в силах виконувати всім.

1 правило — волосся потрібно правильно мити.
Здійснювати цю процедуру необхідно в міру забруднення. При цьому слід враховувати що у кожної людини перерва між процесами миття (2-7 днів)

2 правило — при митті не можна використовувати гарячу воду, вона повинна бути кімнатної температури, а при ополіскуванні і зовсім буде непогано, якщо зробити температуру нижчою.

3 правило — обережно слід підходити до використання фена. Цей пристрій, який робить наше життя комфортнішим, серйозно псує волосся, якщо застосовувати його щодня і не виконувати деякі обмеження. У будь-якому випадку слід забути про дуже гаряче повітря.

Крім цих найпростіших рекомендацій особливу увагу потрібно приділити вибору косметики для волосся. Цим насамперед, керується наш салон краси «Скарабей». Ми дуже скурпульозно відносимося до вибору заосбів по догляду за волосям, стайлінгових препаратів та фарб.

Адже стан волосся — лакмус здоровя, добробуту!

На волосся в певній мірі впливають спадкові чинники, але більше — несприятлива екологія та прямі сонячні промені, стреси та втома, дисбаланс у харчуванні і проблеми зі здоровям, неправильно підібрана косметика і відсутність належного догляду за волоссям.

За тисячоліття існування людства накопичений величесний досвід в області догляду за волоссям і шкірою голови, створенні дієві рецепти.

Провідні компанії (Schwarzkopf, Matrix, Gestil, Lakme, Wella) пропонують ефективну косметику для волосся, взявши на озброєння перевірені часом рецепти й розробивши новітні технології  на основі останні відкриттів вчених.

Німецька компанія Schwarzkopf входячи до трійки провідних світових косметичних брендів, ось уже 115 років (заснована в 1898 році в Берліні Гансом Шварцкопфом) є втіленням якості, компетентного підходу до новаторства в галузі засобів по догляду за волоссям. Бренд задовольняє високі очікування споживачів. Schwarzkopf керується принципами новаторства, надійності, довіри та компетентності. Пристрасть до створення розкішного волосся підтверджується кожним з продуктів компанії, яка робить усе можливе що створювати продукцію найвищої якості, здатну підкреслити природну красу кожної людини.

Matrix (США) — створено Арні Міллером в 1980 році. Компанія пропонує широкий вибір продукції по догляду за волоссям, збереженню та підтриманню кольору волосся, стайлінгу, а також продукцію для унікальних послуг в салоні, що забезпечують неперевершене рішення для кожного типу волосся. Косметика Matrix містить тільки натуральні мінерали інгридієнти та унікальні запатентовані склади широкої дії. Зараз Matrix є брендом №1 в Америці по продукції догляду за волоссям.

Lakme (Іспанія) — це справжнє лакомство для волосся, що створене по іноваційних технологіях з використанням унікальних формул і ретельно підібраних інградієнтів.
Іспанська професійна косметика, історія якої починається з 1996 року. На всіх стадіях вирробництва існуюють самі високі стандарти. Велика роль відводиться якості сировини в виробництві косметики Lakme використовуються як природні натуральні компоненти, що мають різне  походження, так і нові активні речовини. На сьогоднішній день Lakme займає лідерські позиції у світі. Компанія постійно пропонує новинки і приємно дивує та радує своїх клієнтів.

Gestil — італійська трихологічна косметика для догляду, профілактики та лікування волосся і шкіри голови. Gestil — одне з кращих косметологічних професійних засобів націлених на відновлення нормальної структури волосини і шкіри голови. Препарати високоефективні з унікальною рецептурою активних компонентів. Поєднання професійних процедур і домашнього догляду дає можливість досягнення бажаних результатів. Будь — яка жінка може досягти своєї довгоочікуваної мети і стати володаркою найкрасивішого густого волосся з природним, натуральним блиском.

Завітайте до нас у салон краси «Скарабей». Кваліфіковані майстри плюс перевірена часом сертифікована брендова косметика — і ви найчарівніша!

А саме головне, ми гарантуємо, що Ваше волосся буде гарним, шовковистим з природнім блиском, одним словом — здоровим!