Головна процедура осені — відшліфуємо красу до блиску
Статті 07.09.2014

За всіма прикметами наступає самий благодатний період року — осінь, золота і щедра! Початок осені, — період сприятливий і дружній та, загалом, для самопочуття, і для стану шкіри і волосся, — це час оздоровлення, реабілітації після пекучого сонця і задушливої ??літньої спеки. Ще не дують холодні вітри, немає затяжних сірих дощів, сонце вдень ще по-літньому тепле, але вже не таке агресивне, сади і городи повні фруктів і овочів. Що ще потрібно, щоб відчувати себе комфортно? Загалом, саме час зайнятися собою і своїм зовнішнім виглядом.

шліф2Пігментні плями, нерівності шкіри — прикрі неприємності, але саме зараз, восени, саме час привести шкіру в порядок. Осінню, особливо ранньою, ми ще насичені енергією сонця, у нас прискорений обмін речовин, організм активно позбавляється від старих клітин- тобто відбувається процес природного омолодження. А якщо цьому процесу ще й трішечки допомогти, підштовхнути в потрібному напрямку — ефект не сповільнить виявитися дуже яскраво.

Отже, які ж процедури і заходи необхідні восени, щоб допомогти організму в справі оновлення і омолодження? Саме зараз настає час проводити салонні процедури, від яких доводилося утримуватися влітку — пілінги, мезотерапія, біоревіталізація.З їх допомогою можна підвищити пружність шкіри, зробити її колір однорідним, звузити пори, прибрати рубці від прищиків, а так само позбавитися від дрібних зморшок, запустити процеси оновлення і омолодження шкіри.

шліф4

Важлива тенденція, яка, безумовно, актуальна цієї осені, це «уколи краси» — ін’єкції спеціальними вітамінними коктейлями – гіалуронової кислотою і біоактивними добавками. Тут новинок, мабуть, найбільше, оскільки саме всілякі омолоджуючі ін’єкції — це по статистиці найбільш популярні зараз процедури в салонах краси та клініках. І цієї осені вони залишаться на вершині популярності. Причин у цього декілька: ін’єкції незанадто травматичні, не вимагають періоду реабілітації, дають майже моментальний ефект і відносно доступні за ціною. Крім того, саме ця область косметології зараз розвивається особливо динамічно, з’являються все нові препарати та технології.

Не баріться і результатом комплексного підходу до косметичних процедур осені буде м’яка, гладка, зволожена, пружна шкіра, готова до всіх випробувавань майбутнього холодного сезону, а також хороше самопочуття і прекрасний настрій!