Статті 05.12.2016

ЗАСОБИ НА ЯКИХ ПРАЦЮЄ ПЕРУКАРСЬКИЙ ЗАЛ САЛОНУ СКАРАБЕЙ:
— SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
Є одним з підрозділів корпорації «Schwarzkopf & Henkel», яка більше століття символізує для багатьох людей якісний догляд за зовнішністю. Бренд «Schwarzkopf Professional» входить в число трьох лідируючих серій, що поставляються в перукарські салони. Центральний офіс компанії знаходиться в місті Гамбург, Німеччина, вся продукція виробляється в місті Вассертрюдінген, Німеччина, компанія не має афілійованих виробників. Багато років Schwarzkopf Professional є провідником модних ідей і тенденцій, черпаючи натхнення з подіумів тижнів високої моди Парижа, Нью-Йорка, Мілана. Двічі на рік, починаючи з 1997 року, Schwarzkopf Professional представляє світу сезонні тенденції моди в своєму альманасі «Essential Looks».
Найбільш популярними брендами даного виробника є: фарба для волосся Igora, засоби по лікуванню волосся BC Bonacure, засоби стайлінгу Osis і Silhouette
-INDOLA PROFESSIONAL
Професійна косметика Indola Professional призначена для використання салонах краси і надає перукарю безмежні можливості для творчості.
Компанія Indola, заснована в 1929 році в Голландії.У 2004 році група компаній Henkel купує INDOLA, в тому числі і Profession — ключовий бренд в портфелі цієї марки. INDOLA сьогодні — це конгломерат новітніх виробничих технологій, лабораторних досліджень і успішного маркетингу по всьому світу.

Вся продукція розробляється відповідно до високих стандартів якості компанії Henkel.
Indola в той же час проста у використанні і дозволяє перукарям при збереженні високої якості послуг пропонувати своїм клієнтам більш конкурентні ціни за рахунок доступних витратних матеріалів.
-WELLA PROFESSIONALS
Історія Wella Professionals почалася в 1880 з Франца Штроера, молодого німецького стиліста, який мав підприємницьким духом і сповненого любові до перукарського мистецтва.
Wella Professionals — світовий лідер з виробництва професійної косметики для волосся, призначеної для ексклюзивного використання в салонах краси. Всеохоплюючий Сервіс Wella створює всі можливості для творчої роботи і пропонує увазі професіоналів: широкий асортимент продуктів для текстурування і фарбування волосся; різноманітні засоби по догляду за волоссям та укладанні; професійні аксесуари, що поєднують зручність, функціональність і привабливий дизайн.
-MATRIX
У 1980 році в Огайо, США, перукар Арні Міллер заснував бренд MATRIX.
Арні зумів зробити MATRIX брендом №1 в США серед компаній, що виробляють професійні засоби по догляду за волоссям.
Особливістю барвників MATRIX є пігменти, які, ідеально поєднуються з натуральними пігментами волосини, забезпечують точність результату фарбування.Лінії догляду для різних типів волосся і спрямовані на вирішення конкретних завдань. Вони забезпечують і зберігають ідеальний стан волосся і допомагають у створенні індивідуального образу.
-LAKME
Lakme — це відома Іспанська марка виробник професійної косметики для всіх типів волосся. Своє існування фірма почала в 1952 році. Заснувала фірму Симон Тата.
Серія для салонів спеціально представлена найкращими шампунями для професіоналів, кондиціонерами, лосьйонами, тоніком і так далі. Зародилася така косметика в Барселоні. Назва фірма отримала на честь однойменної французької опери. Саме в ній головна героїня LAKME славилася своїм прекрасним волоссям.
Професійна косметика виготовляється тільки з натуральних і екологічно чистих матеріалів. Чиста вода, мед, листя оливкового дерева і багато іншого, входить до складу косметики цієї фірми.